Hur skriver man ett CV?

[kc_row use_container=”yes” force=”no” column_align=”middle” video_mute=”no” _id=”503286″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”132214″][kc_column_text _id=”784723″]

Hur skriver man ett CV?

Ett komplement till ditt vanliga CV är ett CV online

Att även ha ett CV online gör det smidigare att hänvisa till. Du behöver inte upprepa all information på alla ställen, utan det räcker med att hänvisa till onlineCV. Jag kan hjälpa dig att göra din hemsida för ditt CV! Hur mycket det kostar beror på hur många sidor du behöver. Kanske räcker det med en hemsida med en sida på. En sån tar jag 2999kr för. Läs mer om priser på hemsidor här.

Ta med din utbildning och erfarenhet i CV:t

Beskriv din utbildning och kurser du läst. Vilken skola gick du på? Vilken utbildning var det? Beskriv innehållet i kursen/utbildningen. Berätta om de arbeten du haft. Vilket företag var det? Vilka arbetsuppgifter hade du? Vad lärde du dig? Hur har den erfarenheten lett fram till där du är idag?

Hur skriver man ett CV?

När du skriver ditt CV online tycker jag att du också ska berätta
  • Om dig själv och vem du är. En personlig presentation, så att arbetsgivaren lär känna dig lite.
  • Vad söker du för typ av arbete.
  • Ett foto på dig. Du behöver varken vara 25 år eller fotomodell. Men ett foto gör att det blir personligare. Det är även lättare att minnas dig bland övriga sökande.

Ett snyggt CV exempel

Det finns många mallar som man kan använda sig av både för ett cv online och för ett cv i ett dokument. Här är ett exempel på en platsansökan och CV som tagit mig till många intervjuer. När jag sökt jobb har det varit väldigt stor konkurrens om varje tjänst. Då har jag resonerat så att jag gör en jättesnygg ansökan som verkligen sticker ut. För har jag en riktigt snygg ansökan som sticker ut ur mängden kanske min ansökan i alla fall blir läst. Blir jag sedan bortsorterad ändå för att jag inte har tillräckligt med kunskaper så är det ok. Då har jag i alla fall fått en chans att synas. Därför jag jag lagt ner väldigt mycket energi på mina ansökningar.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row][kc_row use_container=”yes” _id=”425482″][kc_column width=”50%” _id=”633826″][kc_single_image image_size=”full” _id=”230200″ image_source=”media_library” image=”10059″ alt=”Snyggt CV exempel”][/kc_column][kc_column width=”50%” _id=”93533″][kc_single_image image_size=”full” _id=”970204″ image_source=”media_library” image=”10058″ alt=”Exempel snyggt CV”][/kc_column][/kc_row][kc_row use_container=”yes” _id=”462148″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”632157″][kc_column_text _id=”299300″]

Glöm inte ange kontaktuppgifter!

Jag har även valt att lägga upp mitt CV online på hemsidan. Ta gärna en titt och se ifall det är något du kan inspireras av när du bestämmer vad som ska stå i ditt CV. Det finns även färdiga CV-mallar som man kan köpa och använda sig av. Ett väldigt smidigt sätt att snabbt få ett snyggt och tydligt CV.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Hur skriver man ett CV?
Rulla till toppen