Det är inte svårt att blogga

[kc_row use_container=”yes” force=”no” column_align=”middle” video_mute=”no” _id=”865294″][kc_column width=”50%” video_mute=”no” _id=”378686″][kc_column_text]

Det är inte svårt att ha en hemsida eller att blogga! 

Det kanske kan tyckas inte svårt med en hemsida eller en blogg, men det är det inte. Det är en barnlek faktiskt. Lätt som en plätt.

Det är verkligen inte svårt att ändra saker när bloggen är gjord i WordPress! Jag hjälpte min nioåriga dotter att installera WordPress och välja mall. Nu bloggar hon helt själv. Jag visade två gånger hur hon skulle göra för att lägga upp bilder och publicera sidan på nätet.

Så även om det kan tyckas komplicerat innan man börjar så vill jag ändå uppmana dig att inte vara rädd att prova själv. Att ha en egen blogg eller hemsida är väldigt roligt och i min dotters fall så tror jag att det är bra för språkutvecklingen att få skriva regelbundet.

Att ha en webbsida till företaget och redigera den är inte svårare det! Ett företag har dessutom stor nytta av att finnas på internet. Både genom att fler kunder hittar dem och det går att söka på företagets öppettider priser osv. Är du intresserad av att skaffa en webbsida till ditt företag så kontakta mig gärna! Efter mina avslutade jobb brukar jag hjälpa mina kunder att komma igång med WordPress. Kom ihåg, det är inte svårt att redigera en hemsida!

[/kc_column_text][/kc_column][kc_column width=”50%” video_mute=”no” _id=”837466″][kc_single_image image_size=”full” _id=”428058″ image_source=”media_library” image=”20358″ alt=”Enkelt att blogga starta blogg Få hjälp av webbyrån Hjälp med hemsidan” css_custom=”{`kc-css`:{`any`:{`image-style`:{`text-align|`:`center`}}}}”][kc_spacing height=”20″ _id=”157649″][kc_column_text _id=”491989″]

Det är inte svårt att ha hemsida eller att blogga!

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Det är inte svårt att blogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Rulla till toppen