WordPress-kurs

WordPresskurs för att underlätta för dig
WordPress-kurs för att underlätta för dig &
för att du ska komma igång att jobba med din hemsida

Köp till en kortare WordPress-kurs!

När jag är klar med din hemsida, alla sidor och funktioner vi kommit överens om är klara. Då brukar jag erbjuda dig som kund att köpa till en kurs i WordPress. Genom att du lär dig WordPress så kommer du själv kunna bygga ut hemsidan vid behov. Du kommer att kunna skapa nya sidor, lägga in bilder och redigera menyerna. Genom att lära dig WordPress kommer du själv att kunna underhålla hemsidan. Hur vi lägger upp kursen beror på hur du vill ha det. Kursen finns i lite olika varianter: vi träffas och går igenom hemsidan, du får en film som visar hur du redigerar hemsidan eller så skriver jag en instruktion för just din hemsida. 


WordPress-kursen gör det enkelt för dig att underhålla hemsidan
WordPress-kursen gör det enkelt för dig att underhålla hemsidan

Varför erbjuder jag WordPresskurs?

Jag vill ha väldigt nöjda kunder. Det tror jag att jag får om jag erbjuder något lite extra som riktigt bra hemsidor och god service

Jag tycker att en hemsida ska vara ett aktivt verktyg. En hemsidan ska spegla företaget och det som sker där just nu. Det kan vara allt mellan nya medarbetare som presenteras, till öppettider som förändras. Alla har vi ju hört talas om ”dyra hemsidan” där en konsult som är svår att nå måste ringas in för varje liten förändring. Där varje förändring tar tid och blir kostsam. Så ska det inte behöva vara!

Jag vill göra billiga hemsidor på riktigt. Därför tror jag att ni kan ha nytta och glädje av att köpa en WordPress-kurs också.


Trygghet – När jag gör en hemsida vill jag att det ska kännas tryggt att anlita mig. Därför brukar jag erbjuda en WordPress-kurs så att du snabbt kommer igång med din hemsida. Jag har valt att jobba i WordPress som har öppen källkod, det är ett öppet system och det är många som kan det. Det är bra ifall ni vill förändra hemsidan i framtiden. Antingen om ni vill göra det själva, ta in extern eller anlita mig för jobbet. Ni kan lägga till funktioner så som webbshop, medlemssidor, blogg mm. Passa på att utnyttja det här erbjudandet, att lära sig WordPress är faktiskt inte svårt!


Enkelt att underhålla hemsidan

Passa på att även köpa till utbildning i WordPress när du köper din hemsida
Passa på att även köpa till utbildning i WordPress när du köper din hemsida

Efter en WordPress-kurs kan du komma igång med WordPress på egen hand. Jag vill att du som kund ska använda hemsidan aktivt och göra de förändringar som är nödvändiga och bygga ut hemsidan efter hand. Med WordPress är detta superenkelt! Efter att jag gjort klart mitt arbete med att installera WordPress, designa och bygga upp din hemsida så hjälper jag dig att komma igång med hjälp av WordPress-kursen. Det finns lite olika alternativ att välja mellan:

 • Jag skickar dig en enkel handledning, i form av en hjälpfilm som visar hur du ska redigera din hemsida. Att göra en hjälpfilm är det alternativ som blir billigast eftersom det tar kortast tid för mig att göra. Hjälpfilmen visar hur du loggar in, lägger till nya sidor, lägger till text och bilder och hur du redigerar menyn.
 • Om du föredrar det kan vi träffas och gå igenom din hemsida tillsammans. Du får lära dig hur du loggar in på din hemsida, hur du skapar nya sidor med text och bild. Vi kommer också att lägga till sidorna så att de syns i menyn. Den här genomgången kan också ske online om du föredrar det?
 • Andra föredrar att få en skriven manual för sin hemsida. I manualen visar jag hur du loggar in på din hemsida. Du lära dig att redigera sidan och lägga till nya sidor och lägga in dem i menyn.

Efter kursen kommer jag att finnas tillgänglig för frågor. Det kunder oftast frågar om är enkla saker, som jag kan svara på direkt. Det är faktiskt väldigt lätt att komma igång med WordPress. Något som jag tycker är väldigt bra med just WordPress är att det är enkelt för dig som användare att själv förändra text och bild på sidorna. Det räcker med en kortare WordPress-kurs för att du ska kunna komma igång med din hemsida. Hemsidor tycker jag ska vara ett aktivt verktyg och med en kurs i WordPress till alla så blir det oftast det också. Det är lätt att göra småändringar på hemsidan. T.ex. stänger ni tidigt en dag så kan ni berätta om det på hemsidan. Att gå min WordPress-kurs är inget tvång förstås! Men efter utbildningen i WordPress kommer du kunna underhålla din hemsida själv. Bra va!? 


Under din WordPress-kurs så lär jag dig

WordPress-kurs då kan du få göra dessa uppgifter
WordPress-kurs då kan du få göra dessa uppgifter
 • Att ändra text
 • Att lägga till bilder på sidorna
 • Redigera de befintliga sidorna
 • Att lägga till saker i menyn
 • Hjälper dig om du har specifika problem

Exempel på uppgifter du kan göra under en WordPress-kurs

Ibland är det svårt att komma på vad man ska skriva om på sin hemsida. Det brukar vanligtvis vara lättare att komma igång med WordPress om man har något konkret att göra än om man bara testar lite. Jag har några förslag på vad du kan börja med för att själv komma igång med din hemsida. Om inte jag redan har gjort dessa sidor under mitt arbete åt dig så kan du testa göra någon av följande sidor:

 • En kontaktsida där du anger telefonnummer och e-postadress till företaget.
 • Kanske du även vill ha kontaktuppgifterna i sidfoten?
 • Om oss där du berättar om vilka ni är eller hur verksamheten startade. Det är också väldigt trevligt att se en bild på er på den sidan.
 • Du kan dela upp de tjänster ni erbjuder på flera olika sidor.
 • Lägg in fler bilder på de befintliga sidorna.
 • Besvara vanliga frågor, så att du slipper onödiga förfrågningar eller att tappa dina kunder.
 • Skriv mer utförliga texter på hemsidan.

Gör din egen hemsida utbildning som Hjälp med hemsidan har gjort
Gå kursen och kom igång med din hemsida!

Varför borde du gå WordPress-kurs?

I WordPress är det väldigt lätt att underhålla en hemsida. Det är det som jag gillar med WordPress, att det är enkelt för dig som användare att själv förändra text och bild på sidorna. Du kommer verkligen inte behöva kontakta mig eller någon annan webbdesigner som ska göra alla små förändringar på sidan. När du gått min WordPress-kurs kommer du själv kunna redigera din hemsida och slipper då dyra underhållskostnader för den. Anmäl dig till kurs i WordPress!


Vill du gå en längre kurs i WordPress? Jag erbjuder även en mer utförlig kurs i WordPress. Den är tillgänglig även för dig som inte köper en färdig hemsida. Vill du lära dig lite mer och göra din hemsida helt själv så rekommenderar jag kursen Gör din egen hemsida. Den innehåller allt du behöver för att göra din första hemsida. En onlineutbildning som finns tillgänglig dygnet runt, så att du kan lära dig WordPress när du har tid och möjlighet. 

Det är en WordPress-kurs där du får lära dig allt du behöver för att själv bygga upp din hemsida från grunden. Detta är förstås billigare än att anlita mig för att göra jobbet, men det är en smaksak. Vissa vill bara få hemsidan snabbt på plats och andra föredrar att göra jobbet själva. Under utbildningen Gör din egen hemsida får du köpa webbhotell, installera WordPress och guidning i hur du bygger upp din egen hemsida från grunden. 

Vad kostar en WordPress-kurs? Den kostar 5000kr/person och halvdag. För en heldag kostar det 7000kr/person.

Rulla till toppen